Skal, skal ikke?

Det kan være svært at tage beslutningen om at oprette et datavarehus, da organisationer skal kunne arbejde, levere og fungere imens man bygger eller opgraderer et system. Derfor ender mange med lappeløsninger, der ikke sørger for, at kernen i løsningen er fokuseret på det overordnede formål – at understøtte forretningen. Konsekvensen er, at relevante data kommer for sent til ledere og beslutningstagere. Man kommer aldrig til det rette udgangspunkt.

Hos IQVIA arbejder vi med Effektor fordi det er en løsning, der hurtigt viser resultater og som sikrer en solid og skalerbar platform. Effektor er med andre ord; velafprøvet og let at komme i gang med.

Sådan bruger vores kunder Effektor:

Effektor accelererer opbygning og videreudviklingen samt letter drift og vedligeholdelsen af enhver informationsløsning. Hos IQVIA har vi benyttet platformen til en lang række af vores implementeringer og har i samarbejdet med vores kunder bygget skræddersyede informationsløsninger, som understøtter kundens behov og hvor kunden selv har kontrollen over den færdige løsning.

Hos Universitetssygehuset UNN i Tromsø (NO), bruger de eksempelvis Effektor til at styre hospitalets samlede aktiviteter. Resultatet af det samarbejde er, at vi i fællesskab har udviklet 200 veldokumenterede KPI’er, der anvendes på tværs af organisationen. Derudover er der blevet udarbejdet individuelle scorekort til klinikere samt en lang række rapporter, der understøtter disse. Det betyder helt konkret, at UNN nu har mulighed for at optimere arbejdsgange og lære fra de mest effektive afdelinger, hvilket både gavner patienter og økonomi.

Med Effektor får vores kunder…

  • En sikker og veldokumenteret informationsløsning
  • En løsning med fokus på værdiskabelse og hurtige resultater
  • En løsning, hvor der er mulighed for at udvide med nye data
  • En løsning, hvor I kan udvide med nye forretningsområder
  • Brugervenlighed og fuld kontrol over datasikkerhed
  • Og ikke mindst: En velafprøvet løsning!

Læs mere om Effektor her!