Vi accelererer

sundhed!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede af hvem vi er. For vi er, hvad du ser. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst har alle en høj faglighed som fællesnævner. Det er alt sammen med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed. Som en del af QuintilesIMS har vi desuden fået et stort, internationalt netværk af viden og ikke mindst dygtige kolleger. Vi betragter os derfor som lidt af et community, hvor fællesnævneren er, at vi arbejder med det vi elsker at lave.

Image1

Men, du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes to ting; vi sidder ofte ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld - part of QuintilesIMS er og bliver vores kunders forretningsbehov. Men for hele tiden at være skarpe, så tager vi os også tid til at mødes med vores kolleger i ind- og udland. I 2015 blev Rehfeld nemlig en del af IMS Health, der er nogle af verdens førende indenfor farmaindustrien og behandling af store mængder data. Efterfølgende har vi i 2016 fået yderligere styrket vores netværk gennem fusionen mellem IMS Health og Quintiles, som er verdens største inden for klinisk forskning og rådgivning. Med sammenlægningen har vi derfor fået adgang til endnu mere viden, erfaring og teknologier, der giver os et utal af muligheder.

Accelerere sundhed...

Hos Rehfeld - part of QuintilesIMS vil vi gerne accelerere sundhed. Intet andet. Det er det, der driver os hver dag og når ikke vi arbejder, tager vi en velfortjent pause. Vi drikker en god kop kaffe, tager en snak over bordet med en kollega eller går en tur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Off’s, Rehfeld løb, fredagsbarer, Tech-talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Følgende fire statements opsummerer faktisk vores hverdag meget godt:

  • Vores videndeling er både formel og uformel
  • Out of office! Vi sidder ofte ude ved vores kunder eller besøger vores kolleger i udlandet
  • Hos os går det sociale i hånd med det faglige
  • Vi sidder klar både øst og vest for Storebælt

Kribler det i fingrene?

Hvis du, ligesom os, er passioneret omkring Business Intelligence eller bare gerne vil være en del af et innovativt hus som Rehfeld - part of QuintilesIMS, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger løbende nye medarbejdere i både Aarhus og København. Se ledige stillinger her!

Image1

IMS Rehfeld gennem tiden

I 1998 startede festen…
Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for ledelsesinformation og Business  Intelligence. Vores fokus på altid at levere gode projekter og løsninger til kunderne, har betydet en stabil og rentabel vækst gennem årene. Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både fra eksisterende og nye kunder, der holder vores 75 medarbejdere godt beskæftiget med masser af spændende opgaver.

Offentlig og privat, vi arbejder med det hele!
Igennem flere år var Rehfeld specialiseret indenfor den offentlige sektor og har opnået en stærk position på dette marked. Siden 2001 har vi dog også arbejdet med mange spændende private kunder, hvorfor vi har udvidet det strategiske fokus til også at dække Business Intelligence inden for det private marked.

Forretningens behov er altid det vigtigste!
Vores udgangspunkt i vores rådgivning vil altid være kundens forretningsmæssige udfordringer. Vores ekspertise og erfaring er kundens garanti for at også mindre løsninger er skalerbare og fremtidssikrede. Som konsulenter er vi ikke bange for at tage ansvar, vi er resultatorienterede og er i stand til som konsulenter at drive en forandringsproces igennem hos kunden, som sikrer en forankring af den implementerede løsning og de opnåede resultater hos kunden.

Vidensdeling og mangfoldighed = succes!
Rehfeld er en virksomhed, der baserer sig på vidensdeling og respekt for forskellige kompetencer. Derved understøtter vi den konstante udvikling af Rehfeld og sikrer at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger som understøtter vores mission og gør os stolte.

En del af QuintilesIMS
I 2015 blev Rehfeld en del af IMS Health. En stor, international virksomhed med mange års erfaring inden for farma. IMS Health fusionerede i 2016 med Quintiles, der er verdens største udbyder af klinisk forskning og rådgivning. Det bagland giver os adgang til stor, faglig viden og ikke mindst mange tusinde dygtige kolleger. Det er et stærkt netværk, der uden tvivl kommer vores kunder til gode.