Vi skaber et mere

effektivt samfund!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede af hvem vi er. For vi er, hvad du ser. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst har alle en høj faglighed som fællesnævner. Det er alt sammen med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed – og faktisk opfatter vi os selv som et slags community, hvor vi arbejder med det vi elsker at lave!

Image1

Men, du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi ofte sidder ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld er og bliver vores kunders forretningsbehov.

Et mere effektiv samfund...

Hos Rehfeld vil vi gerne skabe et mere effektivt samfund. Intet andet. Det er det, der driver os hver dag og når ikke vi arbejder, tager vi en velfortjent pause. Vi drikker en god kop kaffe, tager en snak over bordet med en kollega eller går en tur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Off’s, Rehfeld løb, fredagsbarer, Tech-talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Så her får du fire statements, som opsummerer vores hverdag godt:

  • Vores videndeling er både formel og uformel
  • Out of office! Vi sidder ofte ude ved vores kunder
  • Hos os går det sociale i hånd med det faglige
  • Vi sidder klar både øst og vest for Storebælt

Kribler det i fingerne...

Hvis du, ligesom os, er passioneret omkring Business Intelligence eller bare gerne vil være en del af et innovativt hus som Rehfeld, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger løbende nye medarbejdere i både Aarhus og København. Se ledige stillinger her!

 

Image1

Rehfeld gennem tiden

I 1998 startede festen…
Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for ledelsesinformation og Business  Intelligence. Vores fokus på altid at levere gode projekter og løsninger til kunderne, har betydet en stabil og rentabel vækst gennem årene. Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både fra eksisterende og nye kunder, der holder vores 75 medarbejdere godt beskæftiget med masser af spændende opgaver.

Offentlig og privat, vi arbejder med det hele!
Igennem flere år var Rehfeld specialiseret indenfor den offentlige sektor og har opnået en stærk position på dette marked. Siden 2001 har vi dog også arbejdet med mange spændende private kunder, hvorfor vi har udvidet det strategiske fokus til også at dække Business Intelligence inden for det private marked.

Forretningens behov er altid det vigtigste!
Vores udgangspunkt i vores rådgivning vil altid være kundens forretningsmæssige udfordringer. Vores ekspertise og erfaring er kundens garanti for at også mindre løsninger er skalerbare og fremtidssikrede. Som konsulenter er vi ikke bange for at tage ansvar, vi er resultatorienterede og er i stand til som konsulenter at drive en forandringsproces igennem hos kunden, som sikrer en forankring af den implementerede løsning og de opnåede resultater hos kunden.

Vidensdeling og mangfoldighed = succes!
Rehfeld er en virksomhed, der baserer sig på vidensdeling og respekt for forskellige kompetencer. Derved understøtter vi den konstante udvikling af Rehfeld og sikrer at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger som understøtter vores mission og gør os stolte.