Ledige stillinger

Er du vores nye medarbejder?

Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for Business Intelligence. Nu hedder vi IMS Rehfeld,  men det ændrer ikke på, at vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både eksisterende og nye kunder og derfor er vi altid på udkig efter nye seje kollegaer.

Read MoreLæs mere

Senior BI konsulent – med mulighed for personaleansvar

Business Intelligence går nye veje disse år – vil du med? Refheld IMS søger senior BI konsulent – med mulighed for personaleansvar Tør du gå i front og...

Read MoreLæs mereMindre

Business Intelligence går nye veje disse år – vil du med?

Refheld IMS søger senior BI konsulent – med mulighed for personaleansvar

Tør du gå i front og være den, der skaber de mest banebrydende Business Intelligence løsninger? Vil du være med til optimere sundhedssektoren og farmaindustrien og skabe løsninger, der giver kunderne mulighed for at udføre deres job bedre, at fokusere på de vigtige ting og gøre dagen mere interessant?

Tænder du samtidig på at være dén, som kollegaerne går til for faglig sparring og udvikling, dén der sikrer, at vores unge konsulenter dygtiggøres, og at projekterne kommer i mål med høj kundetilfredshed? Hvis du kan sige ”ja” til disse spørgsmål, er du måske vores ny senior BI konsulent, og så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi har mulighed for at tilpasse stillingen til enten at være en senior konsulent stilling med et stærkt fokus på kunder og oplæring af mindre erfarne kollegaer, eller at være en personaleleder stilling, hvor din hverdag vil give både kundevendte opgaver og personaleansvar for et antal konsulenter.

Du ved (næsten) alt om business intelligence

Vi forestiller os, at du via din mangeårige erfaring med at skabe BI løsninger har bevist, at du kan stå på egne ben, når det handler om at arbejde med arkitektur og modellering. Du er ligeledes i stand til at kunne rådgive i de forskelige teknologier.

Du sætter kommunikation i højsædet og forstår at omsætte forretningsbehov til løsninger, ligesom du er i stand til at sparre med kunden for at finde frem til den bedst mulige løsning med kun de bedste teknologier. Men vigtigst af alt er du i stand til at vise vejen og være ‘guide’ i hele processen. Du tager kort sagt ansvar.

Og så behøver du ikke google dig til ord som Kimball og Inmon, og du kender til termer som snowflake, 3NF og Inferred Members. Vi arbejder med bleeding edge teknologi, hvilket giver os mulighed for at anvende de seneste buzzwords i hverdagen i de rette kontekster.

IMS Rehfeld: en verden af muligheder

Du skal kunne se dig selv i en international organisation i rivende udvikling. I 2015 blev Rehfeld en del af IMS Health, der er én af verdens førende indenfor farmaindustrien og behandling af store mængder data.

Med sammenlægningen har vi fået adgang til endnu mere viden, erfaring og teknologier, der giver os et utal af muligheder. Vejen fremad er ikke lagt fast. Der skal være plads til, at vores BI konsulenter er med til at vise os vejen. Din erfaring, dine ideer og indspark er derfor en del af denne proces.

Når du træder ind af døren…

… så ser du en skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Af og til har vi besøg af nogle af vores godt 15.000 kolleger fra IMS, ligesom vi også selv får lejlighed til at besøge vores kolleger i udlandet. Du bliver derfor en del af en organisation, hvor der er mulighed for at være lokal og global på samme tid.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Sådan får du fingre i denne stilling

Vi forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Send os en mail (eller en formel ansøgning, hvis du vil) til job@rehfeld.dk og fortæl os, hvad du mener, er det næste store inden for BI, og ikke mindst hvordan du har tænkt dig at gribe opgaven an. Skriv samtidig, om du er interesseret i at få personaleledelse eller ej.

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen, kan du også kontakte Associate Director Maria Friis Larsen på tlf. 53 50 14 45 eller Direktør Ditlev Moltke på tlf. 28186676.

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor?

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor? Tænder du på at være dén, som kollegaerne går til for faglig sparring og udvikling, dén der sikrer...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor?

Tænder du på at være dén, som kollegaerne går til for faglig sparring og udvikling, dén der sikrer at vores unge konsulenter dygtiggøres, og at projekterne kommer i mål med høj kundetilfredshed? Og er du samtidig erfaren BI konsulent, der er bredt funderet inden for Microsoft BI platformen, frontend tools og har kendskab til BIML? Hvis du derudover har kendskab og indsigt i datawarehouse arkitektur, gerne med udgangspunkt i Kimball og Inmon, så er det lige DIG, vi mangler til vores Aarhus kontor!

Vi søger en senior tech lead der - sammen med personalelederne for Aarhus kontoret - har ansvar for at sikre udviklingsplaner og oplæring af især de mindre erfarne kollegaer, samt faglig sparring på tværs af alle projekter. Du skal derfor også trives og motiveres af at have mange bolde i luften på én gang.

Hos Rehfeld...

...forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste, så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Herefter kunne vi opremse vores forventninger til tekniske erfaringer med f.eks. datawarehouse, arkitektur, datamodellering, BI front-end værktøjer og BI-løsninger generelt. I stedet vil vi gerne bruge spaltepladsen på at fortælle dig, HVORFOR du skal vælge Rehfeld som din næste arbejdsplads! Selvfølgelig er vi farvet i vores udtalelser, men én ting er sikkert; vi stræber os altid efter at være den bedste arbejdsplads med spændende projekter.

What you see is what you get!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede, af hvem vi er. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Alle er med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed. Du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi ofte sidder ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld er og bliver vores kunders forretningsbehov.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

IMS Health?

I sommers blev vi også en del af organisationen, IMS Health - og hvad betyder det så lige? Kort fortalt så betyder det, at du udover, at være en del af Rehfeld også bliver en del af en større organisation, der arbejder med en masse spændende data og fede projekter verden over. Læs evt. mere her! Vi fortæller hellere end gerne mere om dette når vi ses, men lige nu er den vigtigste pointe, at der med IMS Health blot er kommet flere muligheder til!

Er du den vi leder efter?

...Så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning eller blot et CV til job@rehfeld.dk

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen kan du også kontakte, Managing Consultant, Søren Klein på 5369 6064