Ledige stillinger

Er du vores nye medarbejder?

Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for Business Intelligence.Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både eksisterende og nye kunder og derfor er vi altid på udkig efter nye seje kollegaer.

Read MoreLæs mere

.NET Konsulent - Kbh

.NET konsulent, er du den vi leder efter? Brænder du for at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere og mere interessant for vores kunder? Som .Net Senior Konsulent...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

.NET konsulent, er du den vi leder efter?

Brænder du for at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere og mere interessant for vores kunder? Som .Net Senior Konsulent skal du både kunne være vores mand (eller kvinde!) ude i marken. Og når du vender retur til kontoret med et klart billede af, hvad kunde har brug for, er du ligeledes i stand til at sætte dig til tasterne og gå i gang med selve programmeringen.

Det forventer vi af dig

Først og fremmest er din tekniske værktøjskasse i orden, og hvis du kan sætte ‘hak’ ved de fleste af dem her, så er vi tæt på at sige “velkommen ombord”:

 • Du kender .Net som din egen bukselomme
 • Du er vild med data!
 • Du forstår at anvende Entity Framework, NHibernate og LINQ til at styre data
 • God til JavaScript, HTML5 og CSS3
 • Du har erfaring med Azure
 • Og så er du velbevandret i SQL Server 2008/2012/2014

Men, som konsulent er det ligeså vigtigt for os, at du kan skabe løsningerne i samspil med kunden. Vi søger derfor en person, der forstår at lytte til kundens behov og med sin mangeårige erfaring kan sammensætte en løsning med kun de bedste teknologier. Du sætter altså kommunikation i højsædet og er i stand til at være ‘guide’ i hele processen. Du tager kort sagt ansvar. Vi kan også anbefale dig at læse mere om, hvordan vi arbejder med .NET her!

IMS Rehfeld: en verden af muligheder

Du skal kunne se dig selv i en international organisation i rivende udvikling. I 2015 blev Rehfeld en del af IMS Health, der er nogle af verdens førende indenfor farmaindustrien og behandling af store mængder data.

Med sammenlægningen har vi fået adgang til endnu mere viden, erfaring og teknologier, der giver os et utal af muligheder. Det betyder også, at vi af og til har besøg af nogle af vores godt 15.000 kolleger fra IMS, ligesom vi også selv får lejlighed til at besøge vores kolleger i udlandet. Du bliver derfor en del af en organisation, hvor der er mulighed for at være lokal og global på samme tid.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte Manager, Kennie Pontoppidan på tlf. 6022 2108 for yderligere information. Skulle du være vild med at skrive ansøgninger bedes disse sendes til job@rehfeld.dk, mærket “.NET Senior Konsulent”. Vi glæder os til at byde på kaffe og en snak om det, vi alle elsker, nemlig Business Intelligence.

Følg med her:

www.linkedin.com

Senior BI Konsulent - Aarhus/Kbh

Senior BI konsulent Tør du gå i front og være den, der skaber de mest banebrydende Business Intelligence løsninger? Vil du være med til at vende skuden for...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Senior BI konsulent

Tør du gå i front og være den, der skaber de mest banebrydende Business Intelligence løsninger? Vil du være med til at vende skuden for hele sundhedssektoren og farmaindustrien og skabe løsninger, der giver kunderne mulighed for at udføre deres job bedre, at fokusere på de vigtige ting i livet og gøre dagen mere interessant? Hvis du har modet og lysten så har vi hele paletten af de nyeste teknologier og ikke mindst råderummet til at skabe innovation på højt plan.

Du ved (næsten) alt om business intelligence

Vi forestiller os, at du via din mangeårige erfaring med at skabe BI løsninger har bevist, at du kan stå på egne ben, når det handler om at arbejde med arkitektur og modellering. Du er ligeledes i stand til at kunne rådgive i de forskelige teknologier.

Du sætter kommunikation i højsædet og forstår at omsætte forretningsbehov til løsninger, ligesom du er i stand til at sparre med kunden for at finde frem til den bedst mulige løsning med kun de bedste teknologier. Men vigtigst af alt er du i stand til at vise vejen og være ‘guide’ i hele processen. Du tager kort sagt ansvar.

Og så behøver du ikke google dig til ord som Kimball og Inmon og du kender til termer som snowflake, 3NF og Inferred Members. Vi arbejder med bleeding edge teknologi hvilket giver os mulighed for at anvende de seneste buzzwords i hverdagen i de rette kontekster.

IMS Rehfeld: en verden af muligheder

Du skal kunne se dig selv i en international organisation i rivende udvikling. I 2015 blev Rehfeld en del af IMS Health, der er nogle af verdens førende indenfor farmaindustrien og behandling af store mængder data.

Med sammenlægningen har vi fået adgang til endnu mere viden, erfaring og teknologier, der giver os et utal af muligheder. Vejen fremad er ikke lagt fast. Der skal være plads til, at vores BI konsulenter er med til at vise os vejen. Din erfaring, dine ideer og indspark er derfor en del af denne proces.

Når du træder ind af døren…

…så ser du en skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Af og til har vi besøg af nogle af vores godt 15.000 kolleger fra IMS, ligesom vi også selv får lejlighed til at besøge vores kolleger i udlandet. Du bliver derfor en del af en organisation, hvor der er mulighed for at være lokal og global på samme tid.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Sådan får du fingre i denne stilling

Send os en mail (eller en formel ansøgning, hvis du vil) til job@rehfeld.dk og fortæl os hvad du mener, er det næste store inden for BI og farma, og ikke mindst hvordan du har tænkt dig at gribe opgaven an. Du er også velkommen til bare at droppe forbi til en kop kaffe. Bare du lige giver lyd inden du dukker op, så vi er sikker på, at kaffen er klar.

 

 

 

 

 

 

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor?

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor? Tænder du på at være dén, som kollegaerne går til for faglig sparring og udvikling, dén der sikrer...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Er du vores nye senior tech-lead til vores Aarhus kontor?

Tænder du på at være dén, som kollegaerne går til for faglig sparring og udvikling, dén der sikrer at vores unge konsulenter dygtiggøres, og at projekterne kommer i mål med høj kundetilfredshed? Og er du samtidig erfaren BI konsulent, der er bredt funderet inden for Microsoft BI platformen, frontend tools og har kendskab til BIML. Du har kendskab og indsigt i datawarehouse arkitektur, gerne med udgangspunkt i Kimball og Inmon. Så er det lige DIG, vi mangler til vores Aarhus kontor!

Vi søger en senior tech lead der - sammen med personalelederne for Aarhus kontoret - har ansvar for at sikre udviklingsplaner og oplæring af især de mindre erfarne kollegaer, samt faglig sparring på tværs af alle projekter - du skal derfor også trives og motiveres af at have mange bolde i luften på én gang.

Hos Rehfeld...

...forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste, så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Herefter kunne vi opremse vores forventninger til tekniske erfaringer med f.eks. datawarehouse, arkitektur, datamodellering, BI front-end værktøjer og BI-løsninger generelt. I stedet vil vi gerne bruge spaltepladsen på at fortælle dig, HVORFOR du skal vælge Rehfeld som din næste arbejdsplads! Selvfølgelig er vi farvet i vores udtalelser, men én ting er sikkert; vi stræber os altid efter at være den bedste arbejdsplads med spændende projekter.

What you see is what you get!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede, af hvem vi er. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Alle er med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed. Du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi ofte sidder ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld er og bliver vores kunders forretningsbehov.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

IMS Health?

I sommers blev vi også en del af organisationen, IMS Health - og hvad betyder det så lige? Kort fortalt så betyder det, at du udover, at være en del af Rehfeld også bliver en del af en større organisation, der arbejder med en masse spændende data og fede projekter verden over. Læs evt. mere her! Vi fortæller hellere end gerne mere om dette når vi ses, men lige nu er den vigtigste pointe, at der med IMS Health blot er kommet flere muligheder til!

Er du den vi leder efter?

...Så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning eller blot et CV til job@rehfeld.dk

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen kan du også kontakte, Managing Consultant, Søren Klein på 5369 6064

 

Lead Frontend Engineer - CPH

Hey You! We are looking for the best frontend engineer in Denmark, are you him/her we are looking for? About us: At IMS, we look for the very...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hey You!

We are looking for the best frontend engineer in Denmark, are you him/her we are looking for?

About us:

At IMS, we look for the very best people, and then give them meaningful work to do. We don’t simply think about careers, we think about contributions.

Those who choose to work with us are joining a recognized global leader — a company uniquely positioned to help clients make the most of market opportunities and respond to challenges that affect global healthcare. We’re committed to blending industry expertise and advanced technology to deliver the most accurate perspectives and in-depth analytics on healthcare dynamics.
To join IMS means you’ll be part of a worldwide organization where one person can make a difference, and where collaboration and innovation rule. Our people are creative and client-focused. They are among the best and brightest in the industry. And they bring a broad range of expertise to the table. Our people are analysts, statisticians, software engineers, consultants, sales leaders, marketing and product managers, and more.  The key to our success is our people, whose experience, talent, commitment and diversity set the standard for the health information industry.

Total Rewards:
We invest in people through a range of initiatives in compensation, benefits, and learning and development, and we strive to create an environment where our employees are challenged, empowered and can flourish.
Role Summary:
SCAUT is looking for an amazing Frontend Engineer to lead our app team. You’ll be responsible for the architecture and technical design of all user facing applications, including our primary UI and all app design.

We are building the next generation of mobile health for remotely monitored heart patients. We currently operate in stealth mode, so we can’t give away too many details right now, but our app and web system will be launched to millions of patients world-wide in multiple languages and will be used daily by clinicians all over the world.

We need a strong frontend lead for our development team. Your responsibilities will be to create a solid process that delivers great quality UI. You will have the opportunity to educate and delegate routine tasks to developers on your team. Right now our development team is a 3-man army, one senior and two newly CS grads. Preferably, you are a full stack engineer. At least, you have solid knowledge of and interest in web frameworks and feel at home with JavaScript, HTML5 and CSS. You are a ninja of the responsive web.

We believe in the agile manifesto and try to follow it as much as possible. Right now we run a combination of Kanban and Scrum, because we found scrum to be too rigid. We work in a multi-disciplinary team and you will have extensive autonomy and a high level of personal responsibility.
Responsibilities

This is a high-impact, high-ownership technical opportunity. You’ll have the academic responsibility for our frontend team and you’ll be working closely with researchers and our product team to ensure everything runs smooth and looks great.

You’ll take a lead in educating our team on building solid frontends for the responsive web and our apps across mobile platforms. We want to establish a state-of-the-art frontend lab (e.g. automated deploy on mobile devices and easy testing) that supports our project in running a living-lab with patients who try out our prototypes on their own devices and allows us to quickly refine and release new versions.
Technologies and frameworks

Because SCAUTT IS a start up and have just set off, we are able to use the newest and best frameworks to build our web and mobile apps. You will have immense influence on our technology decisions, e.g. which frameworks we’ll continue to use or why we should transition to something else.

Currently, our technology stack contains the following frameworks/technologies:

 • AngularJS and KnockoutJS
 • Ionic and Apache Cordova
 • Bootstrap and SASS
 • Net, Git, Continuous Integration (Jenkins), Microsoft TF

Who is SCAUT?

SCAUT (scaut.dk)is an interdisciplinary R&D venture, based in Copenhagen, Denmark. We are a spin-out of a research project at the University of Copenhagen (www.cith.dk).

Our aim is to develop the next generation of mobile health for remotely monitored heart patients. For this, we have received 4 million EUR in funding, primarily by Innovation Fund Denmark.

We started officially in October 2014. Right now, we are working on the prototypes of an app that lets patients take action on their disease from home and a clinical platform that uses advanced analytics to predict deterioration in patients’ condition.

Our culture is based on these values and beliefs:

 • We sketch and build early prototypes
 • We focus on user-centered design principles
 • We pursue agile software development methods

We have a working environment that is open and free.Our work is difficult and ambitious. We aim to create solutions that will improve the lives of patients and the working conditions for health professionals. If you are an entrepreneurial person with frontend engineering talent, you might be just the right person for the SCAUT project.

To learn more about SCAUT please don’t hesitate to contact Jonas Moll, co-founder of SCAUT, on either Jonas@scaut.dk  or +45 2990 1181.
Working at Rehfeld – part of IMS Health

The development team in the SCAUT project consists of Rehfeld developers. The development team works closely together with researchers from the University of Copenhagen and medical professionals from Rigshospitalet – a highly specialized hospital in Copenhagen.

Rehfeld is a top-five Business Intelligence (BI) consultancy in Denmark, delivering quality services to hospitals, central government and pharmaceutical companies.  On1st July 2015, Rehfeld was acquired by IMS Health a leading global provider of information and technology services to the healthcare and life sciences industries. Read more about the acquisition here!

 Who are you?

We don’t know precisely who you are, but you probably have a MSc or PhD in software engineering or similar. Maybe you don’t, but you’ve programmed nearly everything from an early age. You enjoy exploring new ideas and you like being around people who challenge you. You love to deliver software of great quality and people know they can count on you to get things done.

Include these in your application:

 • Explain who you are as a programmer. You might want to address: What projects have you enjoyed working on? Which have you disliked? What motivates you? What surprising things have you learned about yourself since starting to program?
 • Links to your online engineering profiles (GitHub, etc).
 • Description of your work history (resume, LinkedIn, others of your choice).

...And send you application to: job@rehfeld.dk

We look forward to hear from you!