Hos Rehfeld – part of QuintilesIMS forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Vi sætter barren højt fordi vores ambitioner også er høje. Vi vil gerne skabe et mere effektivt samfund, og til det skal vi bruge dygtige folk.

 

 

Image1

Vi er mere end teknikere og nørder og vi sidder ikke foran skærmen i døgnets 24 timer. Vi arbejder med det vi elsker at lave og vi har alid mange spændende projekter i gang. Fælles for os alle, er at vi har én opgave sammen, nemlig at levere de bedste Business Intelligence og .NET løsninger  og det forsøger vi at gøre hver dag. Når vi ikke er out of office mødes vi alle på kontoret om fredagen, hvor vi starter med fælles morgenmad, fælles morgenmøde for til sidst at slutte af med fredagsbar og hygge hvis man har lyst. Vi går op i at have et mangfoldigt miljø, hvor der er plads til alle. Det mener vi er nøglen til et innovativt miljø, hvor vidensdeling også er i højsædet.

Hvis du er mere nysgerrig på, hvad vores kollegaer bruger tid på og synes er interessant, kan du følge med i nogle af de fede blogs vores seje kollegaer: Kennie, Jan og Brian skriver på. Læs mere her.

Så kan du forestille dig følgende som værende en del af dit arbejdsliv?

  • Kolleger, der værdsætter høj faglighed
  • En arbejdsplads centralt placeret i København
  • At arbejde med de nyeste teknologier
  • En arbejdsplads med højt til loftet og meget ansvar
  • En arbejdsplads, hvor videreuddannelse vægtes højt
  • Tid til både arbejde og familie
  • Masser af sociale arrangementer
  • Byens bedste kaffe

...og leder du efter en arbejdsplads, med lige præcis disse værdier, så tag et kig på vores ledige stillinger. Se her!

 

Image1

Vi arbejder hos IMS Rehfeld fordi:

”Jeg er rigtig glad for mine kolleger – både professionelt og personligt. Vi holder hinanden skarpe ved en gang om måneden at mødes til et oplæg, som nogen måske vil betragte som nørdet, men for mig betyder meget fagligt. I det hele taget er der rigtig meget fokus på min faglige trivsel her i Rehfeld.”

Terkel, konsulent, København

“IMS Rehfeld er et spændende og førende BI-konsulenthus i Danmark inden for Sundhedsområdet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe størst mulig værdi for begge parter. Kulturen i Rehfeld er meget åben, ligetil og der bliver taget vare på de enkelte medarbejders fortsatte udvikling og dygtiggørelse.”

Lisbeth, Projektleder, København

“Det at arbejde hos IMS Rehfeld, gør at jeg hele tiden er fagligt udfordret. De mange skiftende projekter er med til at skærpe fokus og der har altid været plads til at dyrke mine ambitioner.  Der er en rigtigt god balance mellem arbejdsliv og privatliv, selv i en verden hvor disse grænser efterhånden er helt udvisket.”

Kenneth, Teamleder, København