UA-62089137-1

Update fra SQLSaturday, Lissabon

Kenneth var i weekenden til SQL Saturday i Lissabon. Læs mere om, hvad han underviste i, og hvorfor det måske også er interessant for dig.

Read More Læs mere
111

SQLSaturday Portugal, here we come!

I weekend var vores konsulent, Kenneth i Lissabon.Her deltog han i den årlige SQLSaturday Portugal. En konference som primært var for databaseudviklere, Business Intelligence-konsulenter, udviklere, DBA’ere og alle andre der måtte have interesse for Microsoft SQL Server.

Azure Big Data Solution – automation of deployment

Kenneth afholdte her en 'Hands-on Lab' med titlen: Azure Big Data Solution – automation of deployment. Her skulle deltagerne prøve kræfter med at få en Big Data løsning på Azure lagt i produktion automatisk. Til dette brugte de Powershell, således at alt ifbm. løsningen blev oprettet automastisk og kunne nedlægges igen efter endt brug, ligeledes automatisk.

Årsagen til at det er smart, skal findes i prissætningen på AZURE, hvor man som kunde kun betaler for det man bruger. Så har man udelukkende behov for én løsning 3 dage i måneden betaler man også kun for det. Det er derfor en omkostbesparende måde at arbejde på, hvilket i den sidste ende giver kunderne et større råderum.

Er du mere nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om dette, kan du hente alt materialet fra 'Hands-On labbet' her og du er også altid velkommen til at kontakte Kenneth M. Nielsen via kmn@rehfeld.dk for mere information eller hvis du er interesseret i en demo.

Rehfeld Academy starter op igen!

Rehfeld Academy starter op igen! Er du vores nye kollega eller kender du en så hører vi gerne fra dig!

Read More Læs mere
haha

Hos Rehfeld vil vi gerne satse på at være med til at udvikle flere unge, der gerne vil beskæftige sig med business intelligence, store komplekse data, data science og meget mere, da vi tror på at hele branchen kommer til at efterspørge flere og flere kompetencer inden for dette felt.

Derfor starter vi Rehfeld Academy op igen. Rehfeld Academy skal danne nogle overordnede rammer, men der skal samtidig være plads til individuelle ønsker og interesser. Programmet vil derfor bestå af nogle forskellige uddannelses-moduler og alle vil blive koblet på et team og rigtige projekter fra start af. Vi tror på, at koblingen mellem "learning by doing" og teori i små delmængder er måden du bedst kommer godt fra start af hvis du vil arbejde med udvikling af business intelligence løsninger.

Vi håber på, at vi med dette initiativ får mange henvendelser fra unge, der gerne vil arbejde inden for vores felt og dermed kickstarte deres karriere hos Rehfeld.

 

Vil du gerne vide mere kan du læse mere her. 

 

Så er det officielt! SQL Server 2016 preview kommer om nogle måneder.

Yay! SQL Server 2016 kommer i preview til sommer. Vi glæder os allerede til denne glædelige begivenhed..

Read More Læs mere
Digital billeder

Hver dag er en fest! Og i dag glæder vi os over, at den nye SQL Server 2016 er på vej med masser af nye features. Som det umiddelbart ser ud kommer der til at være en masse nye muligheder, hvilket formeneligt vil komme til at påvirke og modne BI markedet endnu mere.

Hos Rehfeld glæder vi os meget til, at der kommer flere detaljer omkring de forskellige features, og vi ser frem til bl.a. at kunne lave endnu federe advanced analytics. Derudover bliver det spændende at følge og se, hvad Microsoft har i tankerne nu hvor de for alvor begynder at kæde BI frontend sammen med DB backend.

 

Læs mere her om de fede nye features...

 

 

Hurra! I dag byder vi 5 nye medarbejdere velkommen!

I dag er en god dag.. Vi byder flere nye medarbejdere velkommen i dag.

Read More Læs mere
BlaaBilleder8

Der er forsat gang i butikken...

Hos Rehfeld byder vi derfor i dag velkommen til Gitte, Ulrik, Alexander, Anders og Mads. Gitte er vores nye receptionist, Ulrik, Alexander og Mads er alle nye BI konsulenter og Anders skal være vores nye systemadministrator.

Vi glæder os over at kunne byde alle fem et varmt velkommen!

Vi søger stadig flere dygtige medarbejdere så er du en af dem kan du læse mere om vores ledige stiller her!

 

BIG DATA HACKATON! Vi glæder os, gør du også?

Deltag i Microsoft og DTU’s Big Data Hackathon og leg med ”Big Data”, det gør vi! Ses vi?

Read More Læs mere
Tunnel2

Den 22-23 maj. 2015 holder Microsoft og DTU Skylab BIG DATA HACKATON og Rehfeld støtter og deltager i denne event!

Det gør vi fordi Big Data og de associerede disipliner i Machine Learning er blevet en del af alles dagligdag på godt og ondt. Bill Gates, founder og tidl. CEO af Microsoft, udtrykker at ”et gennembrud med Machine Learning vil blive 10 gange så meget værd som Microsoft er i dag.” og vi hos Rehfeld tilslutter os, at Machine Learning kommer til at ændre fremtiden!

Denne event støtter altså op om nogle af de kompetencer vi hos Rehfeld er dygtige til og som vi ser et fremtidsperspektiv i. Derfor håber vi også på at se så mange data entusiaster som muligt til eventet, jo flere jo bedre!

Læs mere om eventet og tilmeld dig her!

 

Gratis E-bog om Machine Learning

Hos Rehfeld elsker vi når folk vidensdeler og vi elsker også Machine Learning! Derfor kan denne e-bog kun være en win-win!

Read More Læs mere
BlaaBilleder87

Et lille servicetip herfra os...

Hvis du elsker Machine Learning ligesom os så download denne e-bog ganske gratis:

http://blogs.msdn.com/b/microsoft_press/archive/2015/04/15/free-ebook-microsoft-azure-essentials-azure-machine-learning.aspx

Hos Rehfeld arbejder vi med Machine Learning som en del af vores kompetencer inden for data science. Med ‘data science’ ser vi fremad fremfor at bruge data til at konkludere på fortiden. Vi bruger data til at finde mønstre og tendenser, så vi nu kan være på forkant med tingene. Og når vi kender mønstrene, så ved vi også hvornår noget afviger fra det kendte. Læs evt. mere om vores kompetencer inden for data-science her! og læs også om vores store Machine Learning projekt.

 

 

 

SQL Saturday #413 Danmark, skal du med?

SQL Saturday #413 Danmark bliver stort så skynd dig at melde dig til – allerede i dag!

Read More Læs mere
BlaaBilleder819

Igen i år er det medarbejdere fra Rehfeld, som er hoveddrivkræfter ved årets største SQL Server event i København. Kenneth Nielsen og Régis Baccaro er initiativtagere og med-arrangører af SQL Saturday 413. Eventen finder sted fra den 17 til 19 september 2015, og igen i år kan man forvente et panel bestående af de bedste speakers fra branchen. De vil være værter for sessioner om BI, DBA og Development. Desuden bliver der også et SharePoint track, som forhåbentligt bliver godt modtaget.

Lidt flere detaljer om konferencen…

Konferencen er delt op i 2 dele:

Del 1: Torsdag og Fredag (d. 17/18)  er det pre-conference og den bliver afholdt hos Microsoft i Hellerup.

Meld dig til allerede i dag her: www.sqlsaturday.dk

Del 2: Lørdag den 19-9/2015 afholdes konferencen hos IT universitetet i København.

Meld dig til dne her: www.sqlsaturday.com/413.

Husk at sætte kryds i kalenderen, vi ses til SQL Saturday !!

Læs også mere her!

 

Vi har fået ny hjemmeside!

Rehfeld har fået ny hjemmeside og det er vi meget glade for. Læs mere om tankerne bag den her.

Read More Læs mere
BlaaBilleder811

Værdi og kommunikation i øjenhøjde! Det er nøgleordene bag vores nye hjemmeside.

Tiden var løbet fra den gamle hjemmeside og derfor har vi udviklet en ny og moderne hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk. Den nye hjemmeside skal være med til at give et bedre overblik og indblik i vores kompetencer og løsninger, og samtidig har vi skabt en lettere navigation på siderne og gjort det nemmere at overskue sidernes indhold.

Siderne er enkle og uden for meget fyld, og vi har arbejdet med at skabe lethed og overskuelighed i designet.

Vi vil løbende udbygge hjemmesiden og holde den opdateret med nye løsninger og tilbud.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye site, det nye design og den nye brugerflade. Rigtig god fornøjelse!

 

Microsoft tilbyder nu Dashboards og Mobil BI til kunder med SQL Server Enterprise Edition og SA

Hos Rehfeld er vi meget glade. Microsoft har købt Datazen, hvilket betyder, at Datazens Scorecards/Dashboards og Mobil BI-teknologi er til rådighed for vores kunder. Kunderne får nu...

Read More Læs mere
Visual02

Hos Rehfeld er vi meget glade. Microsoft har købt Datazen, hvilket betyder, at Datazens Scorecards/Dashboards og Mobil BI-teknologi er til rådighed for vores kunder. Kunderne får nu endelig en mulighed for at løfte Microsoft BI til et nyt niveau med BI-løsninger på tværs af Windows, browser og alle mobile platforme. Sikke en god i dag!

 

Læs mere her!

Pass SQL Rally Nordic slår snart dørene op og vi glæder os!

Vi skal til SQL Rally Nordic, læs mere om, hvad vores konsulenter skal høre.

Read More Læs mere
253-image

Hos Rehfeld vægter vi det gode community arbejde, der eksisterer i vores branche, højt. Vi er derfor glade for at være sponsor til Pass SQL Rally Nordic. Konferencen er toppakket med 35 tekniske sessioner afholdt af nogen af de bedste inden for feltet, kommer du?
Vi sender en god håndfuld af vores medarbejdere afsted, heriblandt bl.a.
Mikkel Alstrup fra vores Aarhuskontor, der glæder sig fordi:

”SQL Rally giver mig chancen for at se mulighederne i morgendagens BI - så er det op til os, som dygtige BI-konsulenter, at videreformidle det til vores kunder og applicere det på deres konkrete problemstillinger.

Som deltager på SQL Rally PRECON får jeg en oplagt mulighed for at tage et deep-dive i et af mine interesseområder, som ellers er svært at prioritere i en travl hverdag. ”

Hvis du også deltager på konferencen så kom forbi vores stand og sig hej! Vi giver en kop kaffe, og du får mulighed for at vinde et Go Pro kamera, hvis du deltager i vores konkurrence. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om konferencen her!