UA-62089137-1

Vi har fået ny hjemmeside!

Rehfeld har fået ny hjemmeside og det er vi meget glade for. Læs mere om tankerne bag den her.

Read More Læs mere
BlaaBilleder811

Værdi og kommunikation i øjenhøjde! Det er nøgleordene bag vores nye hjemmeside.

Tiden var løbet fra den gamle hjemmeside og derfor har vi udviklet en ny og moderne hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk. Den nye hjemmeside skal være med til at give et bedre overblik og indblik i vores kompetencer og løsninger, og samtidig har vi skabt en lettere navigation på siderne og gjort det nemmere at overskue sidernes indhold.

Siderne er enkle og uden for meget fyld, og vi har arbejdet med at skabe lethed og overskuelighed i designet.

Vi vil løbende udbygge hjemmesiden og holde den opdateret med nye løsninger og tilbud.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye site, det nye design og den nye brugerflade. Rigtig god fornøjelse!

 

Microsoft tilbyder nu Dashboards og Mobil BI til kunder med SQL Server Enterprise Edition og SA

Hos Rehfeld er vi meget glade. Microsoft har købt Datazen, hvilket betyder, at Datazens Scorecards/Dashboards og Mobil BI-teknologi er til rådighed for vores kunder. Kunderne får nu...

Read More Læs mere
Visual02

Hos Rehfeld er vi meget glade. Microsoft har købt Datazen, hvilket betyder, at Datazens Scorecards/Dashboards og Mobil BI-teknologi er til rådighed for vores kunder. Kunderne får nu endelig en mulighed for at løfte Microsoft BI til et nyt niveau med BI-løsninger på tværs af Windows, browser og alle mobile platforme. Sikke en god i dag!

 

Læs mere her!

Pass SQL Rally Nordic slår snart dørene op og vi glæder os!

Vi skal til SQL Rally Nordic, læs mere om, hvad vores konsulenter skal høre.

Read More Læs mere
253-image

Hos Rehfeld vægter vi det gode community arbejde, der eksisterer i vores branche, højt. Vi er derfor glade for at være sponsor til Pass SQL Rally Nordic. Konferencen er toppakket med 35 tekniske sessioner afholdt af nogen af de bedste inden for feltet, kommer du?
Vi sender en god håndfuld af vores medarbejdere afsted, heriblandt bl.a.
Mikkel Alstrup fra vores Aarhuskontor, der glæder sig fordi:

”SQL Rally giver mig chancen for at se mulighederne i morgendagens BI - så er det op til os, som dygtige BI-konsulenter, at videreformidle det til vores kunder og applicere det på deres konkrete problemstillinger.

Som deltager på SQL Rally PRECON får jeg en oplagt mulighed for at tage et deep-dive i et af mine interesseområder, som ellers er svært at prioritere i en travl hverdag. ”

Hvis du også deltager på konferencen så kom forbi vores stand og sig hej! Vi giver en kop kaffe, og du får mulighed for at vinde et Go Pro kamera, hvis du deltager i vores konkurrence. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om konferencen her!