UA-62089137-1

Ledige stillinger

Er du vores nye medarbejder?

Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for Business Intelligence.Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både eksisterende og nye kunder og derfor er vi altid på udkig efter nye seje kollegaer.

Read MoreLæs mere

Projektleder - København

Hej med dig! Vil du hjælpe vores kunder i mål med deres projekter, og har du flair for at levere til tiden, håndtere mange interessenter, kompleksitet og lede...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

Vil du hjælpe vores kunder i mål med deres projekter, og har du flair for at levere til tiden, håndtere mange interessenter, kompleksitet og lede et team! Så kan du være den nye kollega vi leder efter, Rehfeld søger to projektledere til vores kontor i København!

Projektleder, der kan tage fra. Er det dig?

Hos Rehfeld forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Vi mangler dig, der ikke er bange for at tage fat, dig der har erfaring, og dig som hurtigt kan sætte dig ind i vores kunders forskellige verdener og udfordringer. Du vil skulle varetage både større komplekse projekter og håndtere en portefølje af mindre udviklingsopgaver på eksisterende løsninger. Netop denne kombination forventer vi, at du kan håndtere og har erfaring med!

Det siger sig selv, at kompetencer som gode kommunikationsevner, erfaring med projektorganisering og projektmetode, professionalisme, håndtering af kunder og interessenter er vigtige og er et must når man er projektleder. Hvad der er mere vigtigt for os, er at du er god til at lede andre på rette vej og kan uddelegere når der er behov for dette. Du kan altså motivere, skabe fokus på værdi og styre projekter med hård hånd. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du kan tænke kommercielt og en certificering i IPMA, PMI, Prince2, Scrum eller lignende vil klart også være fordel!

Nu lidt om os…

Du vil være en del af et stærkt projektleder-team med fem erfarne projektledere og to projektkoordinatorer, der arbejder bredt på tværs af organisationen. Vi lever af at sælge Business Intelligence-projekter så det vil være fordelagtig for os og dig, at du kan formidle tekniske koncepter og løsningsdesign til kunden, og ikke mindst være bindeled mellem projektets konsulenter og kunden. Foruden dagligdagens faste trommerum med opgaver på projekter, vil du også komme til at deltage aktivt i videreudbygningen og delingen af viden om Best Practices inden for organisationen så vil du være med til at løfte kvaliteten og ensartetheden i vores projektprocesser så vil det være fedt!

Når du vil tage kontakt så

… er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 7001 for yderligere information. Vi ansætter løbende så send endelig ansøgningen til job@rehfeld.dk, mærket ”Projektleder” allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

 Hvis du ikke kender os i forvejen…

… Så er IMS|Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence. Vi lever af at levere de bedste løsninger til sundhed og Pharma-industrien, og vi sigter hele tiden efter at være de bedste!

 

.NET junior udvikler - København

Hej med dig! Er du personen, der vil være den sejeste .NET udvikler og den nye C# mester? Er du vild med data og elsker at udvikle fede...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

Er du personen, der vil være den sejeste .NET udvikler og den nye C# mester? Er du vild med data og elsker at udvikle fede løsninger i JavaScript, HTML5 og CSS3?

Med andre ord; Er du ung og brænder du for at være med til at udvikle brugervenlige web applikationer, som løser forretningsmæssige problemstillinger?

Lidt om os…

Fede projekter er kernen i vores arbejde. Rundt om den bygger vi lækker kode, vedligeholder lækker kode og vi udvikler såmænd også lækre skræddersyede løsninger. Du vil derfor komme til at arbejde med en god cocktail af arbejdsopgaver! Hos Rehfeld går vi ind for nye teknologier og metodikker, og vi tror på, at det er essensen, når vi skal lave værdiskabende løsninger til vores kunder! Du vil blive en del af et erfaren .NET team, som gerne vil lære fra sig og du vil skulle arbejde med kunderelateret projekter. Teamet elsker SCRUM og agile arbejdsmetoder, så det vil være en fordel, hvis du også gør det!

Udover at være dygtig, hvem er du så?

Som skrevet forventer vi, at du er dygtig. Så det at kunne gennemskue komplekse problemstillinger og finde den enkle løsning med sans for helheden vil være en kompetence vi vil sætte pris på og finder nødvendig. Vi ved det lyder flot, men ikke desto mindre er det vigtigt! At være resultatorienteret kan også godt lyde som et buzzword, men ha’ det in mente for vi forventer faktisk, at du elsker at levere resultater med kvalitet. Dog er det vigtigst af alt, at du elsker at lege med data! Afslutningsvis så er det vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk og kan tilegne dig ny viden på engelsk. Du har en relevant uddannelse, sandsynligvis som datamatiker, datalog el. lign.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte Director Maria Friis Larsen på tlf. 5350 1445 eller Teamleder Rolf Veinø Sørensen på tlf. 6162 9999 for yderligere information. Når du har skrevet din ansøgning bedes denne sendes til job@rehfeld.dk, mærket ”.NET junior konsulent”. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du ikke kender os i forvejen…

Så er Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence på Microsoft platformen. Senest er vi kåret som Årets Microsoft BI-partner. Rehfeld har i dag 75 ansatte med kontor i København og Aarhus. Vores kundegrundlag og marked er i vækst, og vores vision er: At skabe et mere effektivt samfund!

Følg med her: www.linkedin.com og på Facebook: www.facebook.com

 

 

 

 

 

.NET senior udvikler - København

Hej med dig! Er du sej til at kode C#? Har du erfaring med .NET Framework 4.x? Er du nysgerrig på .NET 5? Er du vild med data?...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

  • Er du sej til at kode C#?
  • Har du erfaring med .NET Framework 4.x?
  • Er du nysgerrig på .NET 5?
  • Er du vild med data?
  • Er du god til at bruge logik som fx Entity Framework, Nhibernate og LINQ til at styre data?
  • Er du god til JavaScript, HTML 5 og CSS3?
  • SQL Server 2008/2012/2014 siger dig noget!

… Med andre ord; brænder du for at udvikle brugervenlige web applikationer, som løser forretningsmæssige problemstillinger?

Kom forbi til kaffe og medbring dit gode CV

Hos Rehfeld forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste, så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Lidt om os…

Fede projekter er kærnen i vores arbejde. Det betyder, at vi bruger meget af vores tid på at bygge den fedeste kode vi kan, vi vedligeholder lækker kode og vi udvikler såmænd også seje skræddersyede løsninger. Du vil derfor komme til at arbejde med en god cocktail af arbejdsopgaver, men vi leder særligt efter dig, der elsker at drifte og udvikle på allerede eksisterende løsninger! Vi går ind for nye teknologier og metodikker, og vi tror på, at det er essensen, når vi skal lave værdiskabende løsninger til vores kunder! Du vil blive en del af et .NET team, som bruger TFS og Git til at styre vores kode og teamet elsker SCRUM og agile arbejdsmetoder. Gør du også det?

Udover at være dygtig, hvem er du så?

Som skrevet forventer vi, at du er dygtig. Så det at kunne gennemskue komplekse problemstillinger og finde den enkle løsning med sans for helheden vil være en kompetence, vi vil sætte stor pris på - samt finder nødvendig. Vi ved det lyder flot, men ikke desto mindre er det vigtigt! At være resultatorienteret kan også godt lyde som et buzzword, men ha’ det in mente for vi forventer faktisk, at du elsker at levere resultater med kvalitet. Det vil også være et plus hvis Team Foundation Server, Continuous Deployment, Typescript, jQuery, Knockout ol. frontend libraries er lige dig! Afslutningsvis så er det vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk og kan tilegne dig ny viden på engelsk. Du har en relevant uddannelse, sandsynligvis som cand.merc. dat, datalog, ingeniør el. lign.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte Director Maria Friis Larsen på tlf. 5350 1445 eller Teamleder Rolf Veinø Sørensen på tlf. 6162 9999 for yderligere information. Skulle du være vild med at skrive ansøgninger bedes disse sendes til job@rehfeld.dk, mærket ”Senior .NET konsulent”. Vi glæder os til at byde på kaffe og en snak om det, vi alle elsker, nemlig Business Intelligence.

Hvis du ikke kender os i forvejen…

Så er Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence på Microsoft platformen. Senest er vi kåret som Årets Microsoft BI-partner. Rehfeld har i dag 75 ansatte med kontor i København og Aarhus. Vores kundegrundlag og marked er i vækst, og vores vision er: At skabe et mere effektivt samfund!

Følg med her: www.linkedin.com og på Facebook: www.facebook.com

 

 

 

 

BI Konsulent - Aarhus/København

Hej med dig! Vi ved godt, at der er rift om lige netop dig, som elsker Business Intelligence! Branchen er i mangel på folk som dig, men alle...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

Vi ved godt, at der er rift om lige netop dig, som elsker Business Intelligence! Branchen er i mangel på folk som dig, men alle tilbyder det samme.

 … eller gør de? Lad os gå direkte til sagen!

Kom forbi til kaffe og medbring dit gode CV

Hos Rehfeld forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste – eller en der kan blive det – så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Herefter kunne vi opremse vores forventninger til tekniske erfaringer med f.eks. datawarehouse, arkitektur, datamodellering, BI front-end værktøjer og BI-løsninger generelt. I stedet vil vi gerne bruge spaltepladsen på at fortælle dig, HVORFOR du skal vælge Rehfeld som din næste arbejdsplads! Selvfølgelig er vi farvet i vores udtalelser, men én ting er sikkert; vi stræber os altid efter at være den bedste arbejdsplads med spændende projekter. Føler du dig ikke overbevist? Så kom forbi og få syn for sagen – vi giver altid en kop kaffe på kontoret eller til f.eks. SQL Rally, SQL US, Biml Usergroup osv.

What you see is what you get!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede, af hvem vi er. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Alle er med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed – faktisk opfatter vi os selv som et slags community, hvor vi laver det vi elsker at lave!

Out of office...

Du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi ofte sidder ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld er og bliver vores kunders forretningsbehov.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte COO Ditlev Moltke på tlf. 2818 6676 eller Teamleder Brian Bønk Rueløkke på tlf. 7115 5040 for yderligere information. Skulle du være vild med at skrive ansøgninger bedes disse sendes til job@rehfeld.dk, mærket ”BI konsulent”. Vi glæder os til at byde på kaffe og en snak om det, vi alle elsker, nemlig Business Intelligence.

Hvis du ikke kender os i forvejen…

Så er Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence på Microsoft platformen. Senest er vi kåret som Årets Microsoft BI-partner. Rehfeld har i dag 75 ansatte med kontor i København og Aarhus. Vores kundegrundlag og marked er i vækst, og vores vision er:

At skabe et mere effektivt samfund!

Følg med her: www.linkedin.com og på Facebook: www.facebook.com

 

T.