UA-62089137-1

Ledige stillinger

Er du vores nye medarbejder?

Rehfeld blev etableret i 1998 og har fra starten arbejdet fokuseret inden for Business Intelligence.Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både eksisterende og nye kunder og derfor er vi altid på udkig efter nye seje kollegaer.

Read MoreLæs mere

.NET senior udvikler - København

Hej med dig! Er du sej til at kode C#? Har du erfaring med .NET Framework 4.x? Er du nysgerrig på .NET 5? Er du vild med data?...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

  • Er du sej til at kode C#?
  • Har du erfaring med .NET Framework 4.x?
  • Er du nysgerrig på .NET 5?
  • Er du vild med data?
  • Er du god til at bruge logik som fx Entity Framework, Nhibernate og LINQ til at styre data?
  • Er du god til JavaScript, HTML 5 og CSS3?
  • SQL Server 2008/2012/2014 siger dig noget!

… Med andre ord; brænder du for at udvikle brugervenlige web applikationer, som løser forretningsmæssige problemstillinger?

Kom forbi til kaffe og medbring dit gode CV

Hos Rehfeld forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste, så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Lidt om os…

Fede projekter er kærnen i vores arbejde. Det betyder, at vi bruger meget af vores tid på at bygge den fedeste kode vi kan, vi vedligeholder lækker kode og vi udvikler såmænd også seje skræddersyede løsninger. Du vil derfor komme til at arbejde med en god cocktail af arbejdsopgaver, men vi leder særligt efter dig, der elsker at drifte og udvikle på allerede eksisterende løsninger! Vi går ind for nye teknologier og metodikker, og vi tror på, at det er essensen, når vi skal lave værdiskabende løsninger til vores kunder! Du vil blive en del af et .NET team, som bruger TFS og Git til at styre vores kode og teamet elsker SCRUM og agile arbejdsmetoder. Gør du også det?

Udover at være dygtig, hvem er du så?

Som skrevet forventer vi, at du er dygtig. Så det at kunne gennemskue komplekse problemstillinger og finde den enkle løsning med sans for helheden vil være en kompetence, vi vil sætte stor pris på - samt finder nødvendig. Vi ved det lyder flot, men ikke desto mindre er det vigtigt! At være resultatorienteret kan også godt lyde som et buzzword, men ha’ det in mente for vi forventer faktisk, at du elsker at levere resultater med kvalitet. Det vil også være et plus hvis Team Foundation Server, Continuous Deployment, Typescript, jQuery, Knockout ol. frontend libraries er lige dig! Afslutningsvis så er det vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk og kan tilegne dig ny viden på engelsk. Du har en relevant uddannelse, sandsynligvis som cand.merc. dat, datalog, ingeniør el. lign.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte Director Maria Friis Larsen på tlf. 5350 1445 for yderligere information. Skulle du være vild med at skrive ansøgninger bedes disse sendes til job@rehfeld.dk, mærket ”Senior .NET konsulent”. Vi glæder os til at byde på kaffe og en snak om det, vi alle elsker, nemlig Business Intelligence.

Hvis du ikke kender os i forvejen…

Så er Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence på Microsoft platformen. Senest er vi kåret som Årets Microsoft BI-partner. Rehfeld har i dag 75 ansatte med kontor i København og Aarhus. Vores kundegrundlag og marked er i vækst, og vores vision er: At skabe et mere effektivt samfund!

Følg med her: www.linkedin.com og på Facebook: www.facebook.com

 

 

 

 

BI Konsulent - Aarhus/København

Hej med dig! Vi ved godt, at der er rift om lige netop dig, som elsker Business Intelligence! Branchen er i mangel på folk som dig, men alle...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hej med dig!

Vi ved godt, at der er rift om lige netop dig, som elsker Business Intelligence! Branchen er i mangel på folk som dig, men alle tilbyder det samme.

 … eller gør de? Lad os gå direkte til sagen!

Kom forbi til kaffe og medbring dit gode CV

Hos Rehfeld forventer vi, at du er dygtig, for det er dine måske kommende kollegaer også. Med denne forventning behøver vi heller ikke udpensle de åbenlyse ting, som at du er god til mennesker, selvkørende, analytisk osv. Hvis du er en af de bedste – eller en der kan blive det – så kan vi blot glemme ansøgningen og i stedet starte med en kop kaffe og et CV.

Herefter kunne vi opremse vores forventninger til tekniske erfaringer med f.eks. datawarehouse, arkitektur, datamodellering, BI front-end værktøjer og BI-løsninger generelt. I stedet vil vi gerne bruge spaltepladsen på at fortælle dig, HVORFOR du skal vælge Rehfeld som din næste arbejdsplads! Selvfølgelig er vi farvet i vores udtalelser, men én ting er sikkert; vi stræber os altid efter at være den bedste arbejdsplads med spændende projekter. Føler du dig ikke overbevist? Så kom forbi og få syn for sagen – vi giver altid en kop kaffe på kontoret eller til f.eks. SQL Rally, SQL US, Biml Usergroup osv.

What you see is what you get!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede, af hvem vi er. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Alle er med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed – faktisk opfatter vi os selv som et slags community, hvor vi laver det vi elsker at lave!

Out of office...

Du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi ofte sidder ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos Rehfeld er og bliver vores kunders forretningsbehov.

Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Offs, Rehfeld løbeklub, fredagsbarer, Tech-Talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Når du vil tage kontakt så…

Er du meget velkommen til at kontakte COO Ditlev Moltke på tlf. 2818 6676 eller Teamleder Brian Bønk Rueløkke på tlf. 7115 5040 for yderligere information. Skulle du være vild med at skrive ansøgninger bedes disse sendes til job@rehfeld.dk, mærket ”BI konsulent”. Vi glæder os til at byde på kaffe og en snak om det, vi alle elsker, nemlig Business Intelligence.

Hvis du ikke kender os i forvejen…

Så er Rehfeld Danmarks største leverandør af Business Intelligence på Microsoft platformen. Senest er vi kåret som Årets Microsoft BI-partner. Rehfeld har i dag 75 ansatte med kontor i København og Aarhus. Vores kundegrundlag og marked er i vækst, og vores vision er:

At skabe et mere effektivt samfund!

Følg med her: www.linkedin.com og på Facebook: www.facebook.com

 

T.