Vi accelererer

sundhed!

En tur igennem vores lokaler, hvad enten det er i Aarhus eller København, giver dig hurtigt et billede af hvem vi er. For vi er, hvad du ser. En skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst har alle en høj faglighed som fællesnævner. Det er alt sammen med til at skabe et innovativt miljø med plads til mangfoldighed. Som en del af en international virksomhed har vi desuden et kæmpe netværk af viden og ikke mindst dygtige og meget specialiserede kolleger. Vi betragter os derfor som lidt af et community, hvor fællesnævneren er, at vi arbejder med det vi elsker at lave.

Image1

Men, du må ikke fortvivle, hvis du en dag kigger forbi og synes, at der er lidt tomt i huset. Det skyldes, at vi sidder ofte ude ved vores kunder, da det er her, at vi virkelig får skabt de nyskabende løsninger, som vi er kendt for. Udgangspunktet for al innovation hos QuintilesIMS er og bliver vores kunders forretningsbehov.

QuintilesIMS er en global virksomhed med 50.000 medarbejdere, der er resultatet af en fusion mellem  IMS Health og Quintiles.  I Danmark inkluderer virksomheden desuden det tidligere BI-konsulenthus Rehfeld. Sammen er vi i stand til at tilbyde integreret information om sundhedssektoren understøttet af den nyeste teknologi. Målet er at hjælpe vores kunder med at forbedre deres kliniske, videnskabelige og kommercielle resultater. Det er ikke et urealistisk mål, idet vi er verdens største inden for klinisk forskning og har rigtig gode relationer i farmaindustrien, som tiltror os at indsamle, behandle og analysere store mængder data.

Accelerere sundhed...

QuintilesIMS udvikler og implementerer løsninger til at hjælpe vores kunder  med at maksimere innovation og drive sundhedsvæsenet fremad. Det er det, der driver os hver dag og når ikke vi arbejder, tager vi en velfortjent pause. Vi drikker en god kop kaffe, tager en snak over bordet med en kollega eller går en tur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick Off’s, sportsaktiviteter, fredagsbarer, Tech-talks, hattedag og mange andre sjove tiltag.

Følgende fire statements opsummerer faktisk vores hverdag meget godt:

  • Vores videndeling er både formel og uformel
  • Out of office! Vi sidder ofte ude ved vores kunder eller besøger vores kolleger i udlandet
  • Hos os går det sociale i hånd med det faglige
  • Vi sidder klar både øst og vest for Storebælt

Kribler det i fingrene?

Hvis du, ligesom os, er passioneret omkring Business Intelligence eller bare gerne vil være en del af et innovativt hus som QuintilesIMS, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger løbende nye medarbejdere i både Aarhus og København. Se ledige stillinger her!