Ledige stillinger

Er du vores nye medarbejder?

Bliv en del af et fællesskab med 50.000 kolleger i mere end 100 lande. QuintilesIMS er en global organisation med masser af muligheder. Samtidig er vi tæt knyttet i dagligdagen, hvor vi sammen udvikler og leverer Business Intelligence-løsninger. Vi oplever en stærk efterspørgsel på vores kompetencer fra både sundhedssektoren og pharmavirksomheder og derfor er vi altid på udkig efter nye seje kollegaer.

Read MoreLæs mere

Business Development Manager

Vi søger en Business Development Manager, som vil få ansvaret for at identificere, udvikle og udvide de salgsmuligheder, der er til især sygehuse og regioner. Kandidaten skal identificere...

Read MoreLæs mereMindre

Vi søger en Business Development Manager, som vil få ansvaret for at identificere, udvikle og udvide de salgsmuligheder, der er til især sygehuse og regioner.
Kandidaten skal identificere salgspotentialet og behovet for licens-ydelser og BI-løsninger hos både nuværende og kommende kunder, håndtere hele salgsprocessen og sikre sig i samarbejde med leveranceenheden, at løsningerne implementeres på tilfredsstillende vis.
Business Development Manageren vil indgå i et tæt samarbejde med en anden Business Development Manager, som primært vil fokusere på det mere langsigtede, strategiske salg. Det er derfor meget vigtigt at skabe et stærkt team, som kan komplementere hinanden og sammen være stærke inden for både det kortsigtede og det langsigtede salg, så organisationen kan vækste og udbygge sin markedsandel.

Eksempler på opgaver

 • Ansvarlig for udvikling af salget til sygehuse og regioner. Her er der både tale om salg i forbindelse med udbud til nye og eksisterende kunder, men også opsøgende salg i forhold til nye markeder.
 • Udvikling af salgsstrategier og identificering af nye forretningsmuligheder.
 • Være sparringspartner for de forskellige interessenter i projektet; herunder udbygge relationen til nuværende kontaktpersoner, key executives og beslutningstagere samt skabe kontakt til nye samarbejdspartnere
 • Være ansvarlig for kontraktforhandlinger og proaktivt lede salgsforløbet, så kunden får den ønskede service.
 • Sikre at indtægtsmålene indfries.

Man skal påregne noget rejseaktivitet rundt i Danmark.

 

Kvalifikationer

 • Mindst 5 års dokumenteret erfaring med relevant salg og account management indenfor Business Intelligence.
 • Ideelt erfaring med nøgle forretningsmæssige udfordringer indenfor hospital- og sundhedssektoren.
 • Erfaring med at arbejde i eller med større komplekse organisationer indenfor sundhedssektoren og den offentlige sektor indenfor kommuner, regioner, statslige organisationer.
 • Kendskab til/erfaring med offentlige udbud.
 • Erfaring med forhandlingsteknik.
 • Har en udbredt organisatorisk og økonomisk forståelse.
 • God forståelse for tekniske problemstillinger.
 • Kan tale og skrive engelsk på forretningsniveau for at kunne begå sig i den internationale organisation.

 

Personlige egenskaber

 • Forretningsorienteret med strategisk og politisk tæft.
 • Dygtig proaktiv sælger med udtalt situationsfornemmelse
 • Er i stand til at navigere mellem mange forskellige interessenter, såvel folk på et godt teknisk niveau som ikke-tekniske healthcare eksperter.
 • Stærkt engagement og stor personlig gennemslagskraft.
 • Pragmatisk og med en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger.

 

I denne rekrutteringsproces samarbejder QuintilesIMS med K2search. For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Gitte Elling, K2Search på telefon +45 31 12 57 66.
Alle henvendelser til K2 Search behandles fortroligt. Send din ansøgning - så hurtigt som muligt - via denne side.

Projekt/programleder

QuntilesIMS har netop underskrevet en kontrakt med Kina om at udvikle og implementere et it-klassifikationssystem, som understøtter DRG-takstberegning (Diagnose Related Grouping ) til tre udvalgte byer i Kina....

Read MoreLæs mereMindre
QuntilesIMS har netop underskrevet en kontrakt med Kina om at udvikle og implementere et it-klassifikationssystem, som understøtter DRG-takstberegning (Diagnose Related Grouping ) til tre udvalgte byer i Kina. Projektet kaldes Casemix360.
Vi søger en projektleder, som vil få ansvaret for at implementere Casemix360-projektet fra start til slut i Kina, og samtidig varetage programledelsen af den samlede portefølje af udviklingsaktiviteter indenfor Casemix.
Der er tale om en attraktiv og udviklende stilling som ansvarlig for et strategisk særdeles vigtigt projekt for QuintilesIMS.

Ansvarsområder

En stor del af arbejdet med Casemix er at sikre den svære overgang fra at have udviklet løsningen som et projekt til at overgå til et modent og driftssikkert produkt, som kan markedsføres og implementeres i udlandet.

Eksempler på opgaver indenfor projektledelse

 • Ansvarlig for projektets styring, leverancer og fremdrift
 • Sikre en central forankring af projektet på tværs af mange stakeholders samt være sparringspartner for de forskellige interessenter i projektet
 • Ressource- og kompetencestyring i samarbejde med styregruppe og andre involverede parter
 • Udføre løbende afklaringer omkring projektets leverancer og scope, samt håndtering af eventuelle konflikter

Eksempler på opgaver indenfor programledelse

 • Sikre sammenhæng mellem udvikling af den danske Casemix-løsning og den kinesiske, herunder bæredygtig IT-arkitektur
 • Sikre at der sker en prioritering af ressourcer i forhold til eksisterende opgaver versus initiativer i forhold til potentielle nye kunder.
 • Bidrage til at der på sigt opbygges kompetencer omkring Casemix som produkt, herunder governance-strukturer og et produktteam.

Øvrige opgaver

I mindre omfang kan der forekomme andre opgaver end Casemix. Der vil da være tale om projektledelse af andre projekter, interne såvel som eksterne, ligesom projektledere ofte også er involverede i salgs- og udbudsaktiviteter.

Kvalifikationer

 • 5-7 års dokumenteret erfaring med arbejde i eller med store komplekse organisationer inden for den offentlige sektor, gerne sundhedssektoren.
 • 5-7 års dokumenteret erfaring med projekt- og programledelse af internationale projekter.
 • Er vant til at udarbejde projektrelaterede dokumenter som projektplan, projektbeskrivelser etc.
 • Erfaring med forhandlinger samt en udbredt organisatorisk og økonomisk forståelse.
 • God forståelse for arkitektur og tekniske problemstillinger, samt evne til at kommunikere tekniske problemstillinger i et brugerorientere sprog.

Personlige egenskaber

 • Forretningsorienteret med strategisk og politisk tæft.
 • Er i stand til at navigere mellem mange forskellige interessenter, såvel folk på et godt teknisk niveau som ikke-tekniske healthcare eksperter.
 • Stærkt engagement og stor personlig gennemslagskraft.
 • Pragmatisk og med en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger.
I denne rekrutteringsprocess samarbejder QuintilesIMS med K2 Search. For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Elling, K2 Search på tel. + 45 31 12 57 66. Da udvælgelsesprocessen sker løbende, så modtager vi gerne din ansøgning via linket på denne side. Alle henvendelserne til K2 Search behandles fortroligt.

Senior BI konsulent med teknisk indsigt og gode kunderelationer

Tør du gå i front og være den, der skaber de mest banebrydende Business Intelligence løsninger? Vil du være med til at vende skuden for hele sundhedssektoren og...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Tør du gå i front og være den, der skaber de mest banebrydende Business Intelligence løsninger? Vil du være med til at vende skuden for hele sundhedssektoren og farmaindustrien og skabe løsninger, der giver kunderne mulighed for at udføre deres job bedre, at fokusere på de vigtige ting i livet og gøre dagen mere interessant? Hvis du har modet og lysten, så har vi hele paletten af de nyeste teknologier og ikke mindst råderummet til at skabe innovation på højt plan.

Du ved (næsten) alt om Business Intelligence

Vi forestiller os, at du via din mangeårige erfaring med at skabe BI løsninger har bevist, at du kan stå på egne ben, når det handler om at arbejde med arkitektur og modellering. Du er ligeledes i stand til at kunne rådgive i de forskelige teknologier.

Du sætter kommunikation i højsædet og forstår at omsætte forretningsbehov til løsninger, ligesom du er i stand til at sparre med kunden for at finde frem til den bedst mulige løsning med kun de bedste teknologier. Men vigtigst af alt er du i stand til at vise vejen og være ‘guide’ i hele processen. Du tager kort sagt ansvar.
Og så behøver du ikke google dig til ord som Kimball og Inmon og du kender til termer som snowflake, 3NF og Inferred Members. Vi arbejder med bleeding edge teknologi, hvilket giver os mulighed for at anvende de seneste buzzwords i hverdagen i de rette kontekster.

QuintilesIMS: en verden af muligheder

Du skal kunne se dig selv i en international organisation i rivende udvikling. QuintilesIMS er en af verdens førende virksomheder indenfor farmaindustrien og behandling af store mængder data. I Danmark inkluderer virksomheden det tidligere BI konsulenthus Rehfeld. Med sammenlægningen har vi fået adgang til endnu mere viden, erfaring og teknologier, der giver os et utal af muligheder. Vejen fremad er ikke lagt fast. Der skal være plads til, at vores BI konsulenter er med til at vise os vejen. Din erfaring, dine ideer og indspark er derfor en del af denne proces.

Når du træder ind af døren…

…så ser du en skøn blanding af jakkesæt og striktrøjer, mænd og kvinder og ikke mindst høj faglighed som fællesnævner. Af og til har vi besøg af nogle af vores godt 50.000 kolleger fra QuintilesIMS, ligesom vi også selv får lejlighed til at besøge vores kolleger i udlandet. Du bliver derfor en del af en organisation, hvor der er mulighed for at være lokal og global på samme tid.
Når vi ikke arbejder, tager vi en velfortjent pause, en snak over bordet med en kollega eller får renset tankerne med en gåtur. Vi holder også en masse sociale arrangementer som f.eks. vores årlige Kick-offs, løbeklub, fredagsbarer, fælles morgenmad om fredagen, Tech-Talks og mange andre sjove tiltag.

Sådan får du fingre i denne stilling

Send os en mail (eller en formel ansøgning, hvis du vil) til job@dk.imshealth.com og fortæl os hvad du mener, er det næste store inden for BI og farma, og ikke mindst hvordan du har tænkt dig at gribe opgaven an. Du er også velkommen til bare at droppe forbi til en kop kaffe. Bare du lige giver lyd inden du dukker op, så vi er sikker på, at kaffen er klar.

.Net udvikler - hvis du klar til at udvikle dit potentiale?

Hos os skal du fokusere på alt det, du er dygtig til og som du elsker at arbejde med, nemlig udvikling af avancerede integrationsløsninger på .Net platformen, programmering i C#...

Read MoreLæs mereMindre
placeholder

Hos os skal du fokusere på alt det, du er dygtig til og som du elsker at arbejde med, nemlig udvikling af avancerede integrationsløsninger på .Net platformen, programmering i C# og ikke mindst emner som Design Patterns, TDD, WPF med MVVM og SOLID, som du interesserer dig ualmindeligt meget for.

Andre teknologier og værktøjer du kan boltre dig i er Entity framework, TFS, Git, LINQ, HTML5. JavaScript, JQuery, AngularJS, Bootstrap, CSS3 og Azure - for blot at nævne nogle! Virksomheden anvender de nyeste og mest hensigtsmæssige teknologier, hvorfor det giver helt sig selv, at du bliver udviklet fagligt.

Derfor kommer du til at trives i QuintilesIMS

Fordi du har naturligt forretningsfokus og er glad for at rådgive og interagere med kunder, kommer du til at trives i rollen som .Net udvikler hos QuintilesIMS. Dit arbejdssted bliver på det 3-etagers kontor på Østerbro sammen med 60 kollegaer - dog bliver din siddeplads nok ikke den samme hver dag!

Arbejdsformen er meget agil. Du kommer løbende til at arbejde med forskellige kollegaer i forskellige projektteams, alt efter hvad der giver mening for at kunne vidensdele og udvikle bedst mulige løsninger til de eksterne kunders forretningsbehov.

Du kan godt lide, at vidensdeling er både formel og uformel. Du får energi af det tværfaglige samarbejde - og du trives med, at der af og til er ret tomt på kontoret, fordi mange af dine kollegaer er ude hos kunder eller besøger andre kollegaer i udlandet. Det sker, at du også selv er ude af huset, hvilket giver dig fornyet inspiration.

Når du ikke arbejder, tager du en velfortjent pause. Du drikker en god kop kaffe, tager en snak over bordet med en kollega eller går en tur. Du kan også deltage i de mange sociale arrangementer som f.eks. den årlige Kick Off’s, sportsaktiviteter, fredagsbarer, Tech-talks, hattedag og mange andre sjove tiltag. Du kommer helt sikkert til at trives:-)
Så hvad venter du på?

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt rekrutteringsspecialist Miriam Kofod Rasmussen på telefon 30 27 28 73. Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Søg jobbet her