Nyheder

08. December 2014

OEM version af Effektor giver BI på klinisk logistik

Den anden OEM aftale med Effektor er nu offentlig. Effektor bruges oven på Cetreas system til klinisk logistik til at etablere datagrundlaget for proces-rapporter. Herved kan klinikere og ledelse nu få et aggregeret overblik over forskellige tids-kpi'er i akutmodtagelsen
 

 

14. November 2014

Rehfeld er af Microsoft kåret som Årets BI Partner!

Vi er både glade og stolte og lader derfor champagnepropperne poppe i baren!

”Rehfeld Partners er årets danske BI Partner 2014. De har gennem en årrække bevist, at de kan levere både flere og langt mere kritiske projekter, og de har det seneste år haft en kæmpe indflydelse på vores SQL forretning. De har tidligt taget Cloud til sig og arbejder i dag målrettet med både Power BI og Azure Machine Learning. Sidst men ikke mindst har de gjort et fantastisk arbejde i Regionerne,” siger Jakob Kvist Sørensen, Partnerchef Microsoft Danmark 

 

11. November 2014

Rehfeld holder oplæg om Big Data og BI hos DAISY

Christian Winther Kristensen og Mads Brink Hansen fra Rehfeld holdt 28. oktober 2014 hver et oplæg på DAISY på Aalborg Universitet arrangeret af InfinIT gruppen for Big Data og BI.

Det er der kommet en fin artilkel ud af "Fem måder på hvordan dataanalyse allerede nu ændrer vores hverdag"
 

 

05. November 2014

Rehfeld nomineret til Årets BI-Partner


   
  
   
  
   
  

 

 

 

   
   
    
   
     


 Vinderen findes ved Partner Award torsdag den 13. november 2014! 

 

04. November 2014

Rehfeld A/S og DIKU forsker i intelligente pacemakere

"Virksomhedssamarbejde

Konsulentvirksomheden Rehfeld samarbejder med DIKU, Rigshospitalet og health care-giganten Medtronic i et storstilet forskningsprojekt om at udvikle intelligente pacemakere. Rehfeld har kastet 4 millioner kroner i det treårige projekt med et samlet budget på 28 millioner kr. og ser frem til at bringe det endelige produkt på markedet.

...." 

 

31. Oktober 2014

Rehfeld holder workshop om Effektor Linea på Big Data telecom konference

Rehfeld er blevet inviteret til at holde en tre-timers preconference workshop om data warehousing og -visualisering af tidsstempler på konferencen "Big Data Monetisation in Telecoms" den 4.-6. november

Vi viser Effektor Linea frem ud fra oplægget
"What if process improvement projects didn’t have to start with months of heavy requirement work, trying to map business processes up front before even trying the faintest attempts to visualize process data? What if we could model processes and visualize process data based on the data we already have from our LOB systems? And what if we could do this in a couple of days, maybe even hours?"

Hvis I også er nysgerrige på hvad Effektor Linea kan bruges til i Jeres forretning, så kontakt Claus Rehfeld (cir@rehfeld.dk). Vi kommer gerne forbi til en snak. 

 

23. Oktober 2014

Svenske IntelliSign ny Effektor partner

Så er forhandlingerne omkring vores næste Effektorpartner i hus. Vi er glade for at kunne byde velkommen til det svenske BI-konsulentfirma IntelliSign som Effektor-partner. 

 

06. Oktober 2014

Rehfeld har to speakers på årets Microsoft konference Campus Days

Vi er i Rehfeld meget stolte over at have hele to speakers til årets Microsoft konference Campus Days. Régis Baccaro og Kenneth Michael Nielsen skal fortælle om brug af Big Data platformen Hadoop og Microsofts nye satsning Azure Machine Learning til at analysere flydata.

Læs mere om foredragene her:
http://channel9.msdn.com/events/Microsoft-Campus-Days/Microsoft-Campus-Days-2014?sort=sequential&direction=desc&term=&s=kenneth-m.-nielsen&s=rgis-baccardo&s=rgis-baccaro#theSessions 

 

02. Oktober 2014

Første Effektor partner er i hus

Så er forhandlingerne omkring vores første Effektorpartner i hus. Vi er glade for at kunne byde velkommen til det færøske BI-konsulentfirma E7 som Effektor-partner.
 

 

22. September 2014

Universitetssykehuset Nord-Norge med dansk løsning som skal bidra til bedre beslutninger.

"....UNN-KIS er utviklet på anbud. Det danske spesialistfirmaet på helse Rehfeldt har gjort it-arbeidet. Løsningen er utviklet i tett dialog mellom de danske   fagfolkene og klinikerne ved UNN. Prosessen har skjedd nedenfra og opp. Det gjelder beskrivelser av indikatorene...."

 

 

19. September 2014

Rehfeld speakers på Aalborg universitets databasekonference

Rehfeld støtter op om vidensdeling og sender gerne vores konsulenter ud og fortælle om vores erfaringer. Denne gang er det BI enterprise arkitect Mads Brink og chefkonsulent Christian Winther Christensen der blevet inviteret til at fortælle om moderne, analytiske databaseteknologier for private og offentlige virksomheder og institutioner på Aalborg Universitet.

Fra programmet:
"Aalborg Universitet, BrainsBusiness og InfinITs interessegruppe for Big Data og Business Intelligence inviterer til temadagen ’Modern Analytical Database Technology’

tirsdag den 28. okt. 2014 på Aalborg Universitet

Over de seneste år er moderne analytisk databaseteknologi blevet mere udbredt og findes nu i standardprodukter som SAP HANA, Microsoft SQL Server og HP Vertica. Et eksempel er columnar storage, hvor data gemmes kolonnevist på det fysiske niveau i stedet for rækkevist som i traditionelle databasesystemer. Dermed kan systemet nøjes med at læse det nødvendige data, komprimere det bedre, udnytte cachen effektivt m.m. og opnå en meget bedre ydelse på analytiske forespørgsler. Et andet eksempel er main-memory databasesystemer, som gemmer data i RAM og undgår tidskrævende I/O.
"

Læs mere om konferencen og tilmeld dig på
http://infinit.dk/dk/arrangementer/temadag_modern_analytical_database_technology.htm

Det er gratis at deltage 

 

02. Januar 2014

Rehfeld tech talks nu også for kunder og studerende

Hos Rehfeld gør vi en dyd ud af vidensdeling, fordi vi tror på, at det gør os i stand til at levere de bedste ydelser til vores kunder, og fordi vores konsulenter har lyst til at blive på en arbejdsplads, hvor de hele tiden udvikler sig fagligt. Omtrent hver anden fredag er der en tech talk om et teknisk eller forretningsmæssigt spændende emne inden for Business Intelligence, Data warehousing, Big Data, Data visualisering og nye spændende teknologier. Som noget nyt har vi besluttet at åbne op for ekstern deltagelse i disse arrangementer for studerende og kunder. Det er gratis at deltage, du skal blot tilmelde dig vores LinkedIn firmaprofil (http://www.linkedin.com/company/rehfeld-partners-as), hvor vi poster nyheder om kommende arrangementer.

I 2013 blev der afholdt 23 tech talks i løbet af året inden for emnerne
 • Data warehouse arkitektur
 • Data warehouse performance
 • Effektor on Hadoop
 • Persondataloven i en cloud kontekst
 • Økonomidata og -systemer
 • Data warehousing i skyen
 • Personale/løn data og -systemer
 • HTML5/CSS3
 • Whats new in SSIS 2012?
 • Nye features i T-SQL 2012
 • Dataquality tools/Master data management i SQL2012
 • Powerpivot for din mor og for eksperterne
 • Analytic add-ons til Excel - GeoFlow, Social Insight, NodeXL
 • An automatic SSIS generator for 1-to-1 mappings
 • Dynamic Management Views på SSAS
 • Master Data Management implementering med CQRS
 • Domain-driven design
 • Stephen Few og data visualisering
 • Column store indexes - do's and don'ts
 • The all new and lightweight Extended Events with GUI in SQL 2012 – no more tracing
 • SQL Server 2014 in-memory for BI nørder 
 • Qlikview intro og demo
 • Autogenerating a proces data warehouse


Vi glæder os til at se dig.