Nyheder

02. September 2014

Rehfeld har fortsat vokseværk…

Vores kunder efterspørger i stigende grad vores ydelser, og mange nye spændende projekter er i gang. Blandt andet har vi startet et stort Big Data projekt op, der strækker sig over de næste tre år, og som omhandler fremtidens pacemaker. Dette projekt involverer mange forskellige medarbejdere, og samtidig har vi mange andre projekter, hvor flere ressourcer efterspørges.

Rehfeld mander derfor op med flere gode medarbejdere, så vi nu i endnu højere grad kan følge med efterspørgslen.
 
På leverancesiden.... 

I takt med nyt månedsskifte kan vi nu byde to dygtige business intelligence kapaciteter velkommen. Régis Baccaro der er blevet ansat på vores Københavner kontor, og Thomas Jensen der hører til på Aarhus-kontoret, skal blandt andet bidrage med specialist-viden inden for Microsoft-stacken, SQL og Sharepoint.

På salgssiden....

For at fastholde den gode vækst samt skabe nye salgsmuligheder i markedet har Rehfeld også øget salgskapaciteten med to markedschefer og en presales konsulent. Det er derfor med stor fornøjelse, at Rehfeld også kan byde velkommen til Søren Grodt-Andersen, Martin Memborg og Omar Dalal Bashi.

Velkommen til alle – vi glæder os til samarbejdet.

Hos Rehfeld kan vi derfor konkludere, at vi har vokseværk, og vi er klar til at vokse endnu mere. Vi søger derfor forsat efter dygtige medarbejdere, og vi hører gerne fra dig hvis det er dig.  

 

07. Juli 2014

Rehfeld på vej til WPC i Washington DC

Den årlige Microsoft Partnerkonference i Washington bliver skudt igang i næste uge (12.-17. juli 2014) og Rehfeld er naturligvis repræsenteret.

Partnere fra hele verden mødes dels for at styrke samarbejdet, men også for at høre alle de spændende indlæg om, hvad Microsofts produkter kan byde på den kommende tid, så vi kan imødekomme vores kunders stadig stigende ønsker til deres Business Intelligence løsninger.

Vi forventer at komme hjem med information om de nyeste teknologier vores dygtige medarbejdere kan omsætte til nogle stærke løsninger, der kan skabe værdi hos vores kunder og gøre Danmark til et mere effektivt samfund.

Og så har vi booket møder med potentielle Effektor-partnere fra Norge, Sverige, Island, UK og USA. Vi glæder os