BI på SAP

BI på SAP

For at kunne betjene vores SAP kunder endnu mere kosteffektivt har Rehfeld indgået partnerskab med Theobald-Software. Theobalds SAP-certificerede integrationsløsninger gør det muligt at få åbnet den store viden, der findes i ERP platformen, op for forretningsbrugerne gennem Self-Service BI og brugervenlige værktøjer, såsom Excel PowerPivot, Targit, QlickView og Tableau. Med Theobalds løsninger bruges mindre tid og ressourcer på integration og forståelse af komplekse datamodeller, så vores Business Intelligence projekter hurtigere kan give værdi tilbage til kunderne.

Som både Microsoft, SAP og Theobald partner har Rehfeld erfaring med datamodeller fra SAP, etablering af et SQL server-baseret data warehouse, samt brug af Theobald som integrationsflade mellem SAP og data warehouset. Theobald muliggør intregration med alle dele af SAP fra ERP over BW til specifikke industri-løsninger.

Ønsker du yderligere information eller præsentation om vores tilgang til korte agile projekter i forbindelsen med SAP og BI, så kontakt Finn A. Simonsen på email fas@rehfeld.dk eller på tlf. 31 70 10 59