Aktivitetskalender

27. Marts 2015

Tech talk - introduktion til data warehousing

Fredag den 27/3-2015 kl. 15-16 på Blegdamsvej 104C holder vi igen tech talk.

Denne gang giver BI arkitekt Morten Lobedanz Sørensen en introduktion til data warehousing. 

Abstract:


Data warehousing er en vigtig del af langt de fleste business intelligence løsninger. Når man ønsker at bruge data fra sine IT systemer til at træffe bedre beslutninger er et data warehouse i langt de fleste den bedste tilgang.I denne tech-talk vil vi præsentere og diskutere overvejelser som man bør gøre sig i forbindelse med data warehouse initiativer. Vi vil præsentere hvilke problemer man løser med data warehouse og hvordan man kan inddrage koncernhensyn i sine business intelligence bestræbelser. Vi vil også beskrive de dele som et data warehouse består af og forklare deres formål.


Alle er velkomne til Rehfelds tech talks. Skriv til Therese Ketager på tek@rehfeld.dk hvis du gerne vil deltage. 

 

20. Marts 2015

Tech talk - Konfigurer samtlige SharePoint BI features på en time

Fredag den 20/3-2015 kl. 15-16 på Blegdamsvej 104C holder vi igen tech talk.

Principalkonsulent Régis Baccaro fortæller om Sharepoint BI features.

Abstract:
SharePoint – let’s admit it – is here to stay; It has become the business collaboration platform of choice for the enterprise and the binding element in the Office family of tools. However deploying and configuring can be a challenging task for the IT pro. In this session we will walk through the configuration of a complete on-premises BI platform with SharePoint. We will configure different scenarios, and the technologies necessary for building the infrastructure. After this session you will be able to setup the applications and all the supporting services to make SharePoint a successful and performant BI platform. From Excel services to Kerberos delegation.

Alle er velkomne til Rehfelds tech talks. Skriv til Therese Ketager på tek@rehfeld.dk hvis du gerne vil deltage. 

 

13. Marts 2015

Kvalitetsdag

Hvordan kan sygehusledelsen understøtte kvalitetsarbejdet ude på afdelingerne?Erfaringer fra Danmark, Norge og Sverige.

Hvordan kan ledelsen bidrage i dialogen om kvalitet – og samtidig holde fast i budgetkrav?

Hvordan kan ledelsen sørge for at give afdelingerne den bedste støtte, og hvilke værktøjer kan de stille til rådighed?

Sundhedssektoren har et fælles mål – at give patienten den bedst mulige behandling, men når man sætter kvalitet og økonomi sammen, kan det være svært at forene lysten til at styrke kvalitetsarbejdet samtidig med at sygehusledelsen udfærdiger produktivitetskrav og budgetoverholdelse. Rehfeld har samlet oplægsholdere med erfaringer fra Sverige, Norge og Danmark, og planlagt en dag med spændende oplæg og inspiration til det fortsatte arbejde.

Vores kvalitetsdag er målrettet sygehusledelserne samt afdelingsledelse, såvel som personer som arbejder med kvalitet med interesse for de ledelses- og styringsmæssige problemstillinger, og medarbejdere i økonomi og planlægningsfunktioner. 

Download hele programmet her

 

13. Marts 2015

Tech talk - Effektor 6.1 new features

Fredag den 13/3-2015 kl. 15-16 på Blegdamsvej 104C holder vi igen tech talk. Udviklere fra Effektors udviklingsteam fortæller om den nye 6.1 release af produktet.

Abstract:
Kom og se de spritnye features i Effektor 6.1. I denne release har vi forbedret scorekortmodulet, så man nu kan have mange scorekort, der er lavet mobil UI til scorekort, og der er nu native support for reporting services (SSRS) servere og rapporter.

Alle er velkomne til Rehfelds tech talks. Skriv til Therese Ketager på tek@rehfeld.dk hvis du gerne vil deltage.
 

 

23. Januar 2015

Tech talk - tour de TFS

Fredag den 23/1-2015 kl. 15-16 på Blegdamsvej 104C holder vi igen tech talk. Effektor-arkitekt og ALM-ekspert Mikael Nygaard fortæller om TFS.

Abstract:
TFS er Microsofts platform til Application Lifecycle Management (ALM). I denne tour tager vi et kig på nogle af de mindre kendte features som findes i TFS. Touren ser nærmere på test og lab management til styring og afvikling af test og test miljøer, værktøjer til bedre og hurtigere feedback fra interessenter, workflows til bedre kvalitet og dialog blandt team members samt indbyggede rapporteringsmuligheder for øget gennemsigtighed i projekter.

Alle er velkomne til Rehfelds tech talks.  

 

16. Januar 2015

Tech talk - Fra Self Service Cloud BI til Enterprise Ready Cloud BI

Fredag den 16/1-2015 kl. 15.00-15.00 på Blegdamsvej 104C holder vi igen tech talk. Principalkonsulent Régis Baccaro fortæller om hybrid PowerBI.

Abstract:


Power BI er godt men det har sine begrænsninger.

Først og fremmest skal man være villig til at lade sig begrænse til regneark på max 250 MB, desuden skal man have en Office 365 subscription og der ikke ret meget sikkerhed på de data når de nu ligger i et regneark samt refresh af data er vist udelukket en besværlig affære. Alt i alt en ikke tiltalende løsning specielt for mobile brugere der skal slås med nedskaleret HTML 5 rendering (på preview niveau)

Kom til denne techtalk og høre om hvordan Power BI går fra at være en Self Service Cloud BI løsning til en Enterprise Ready Cloud BI løsning, med live query, role baseret sikkerhed, Active Directory sikkerhed og min yndlings Kerberos Killer : Effective User Name !!

Med Power BI app kan man desuden få gavn af iOs features…


Alle er velkomne til Rehfelds tech talks. Skriv til Therese Ketager på tek@rehfeld.dk hvis du gerne vil deltage. 

 

09. Januar 2015

Tech talk - Avancerede features i PowerPivot

Fredag den 9/1-2015 kl. 15-16 på Blegdamsvej 104C holder vi årets første tech talk. Seniorkonsulent David Berg Harajchi fortæller om avancerede features i PowerPivot.

Abstract:
Når man skal til at lave mere komplicerede datamodeller i PowerPivot kan man bl.a. have brug for at kunne håndtere
  • Mange-til-mange relationer
  • Role-Playing Dimensions
  • Link-back tabeller
  • Outer Loop
Alle eksempler vil blive anvendt på en relevant case.


Alle er velkomne til Rehfelds tech talks. Skriv til Therese Ketager på tek@rehfeld.dk hvis du gerne vil deltage. 

 

08. Januar 2015

Mød Rehfeld på KØF

Rehfeld deltager på KØF den 8.-9. januar 2015 i Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

Her vil du kunne høre en række indlæg, der blandt andet efterlyser øget effektivitet, højere kvalitet i leverancerne og et større økonomisk ansvar i kommunerne.

Hos Rehfeld ser vi frem til at være en del af KØF, og vi glæder os til at hilse på de mange mennesker, der vil være der. Vi ser frem til at diskutere, hvorledes vi i fremtiden får løst de opgaver og udfordringer kommunerne står over for, og vi vil glæde os til at diskutere, hvordan Business Intelligence i den sammenhæng kan gøre en forskel. Vi vil løbende komme med opdateringer derfra så følg med på LinkedIn de næste par dage.